CD:"Nerede" adlı şarkınızda saz kullanmışsınız, türküleri sever misiniz?
S:Evet türkü söylemeyi seviyorum.
CD:Albümdeki şarkıların söz ve müzikleri size mi ait?, şarkılar ne kadar zamanda bitti?
S:Çoğu şarkı bana ait.Aslında epeydir uğraşıyoruz.Ben ve ekip arkadaşlarım gerçekten çok çalıştık bu albüm için.
CD:Demet Akalın'ın yazılarını takip ettiğiniz söyleniyordu.Doğru mu?
S:Hayır oda bir yalan.
CD:Hepsi hakkında bir açıklama yapmıştınız ama yayınlanmadığı yönünde iddialarda bulunmuştunuz.Açıklar mısınız?
S:Hepsi 'nin yeni albümü ve şarkılarını güzel ama fazla basit bulduğumu söylemiştim.Bunun dışında o kıyafetlerin içinde son derece komik ve çocukça göründüklerini öne sürmüştüm.Hayran kitleleri çocuklardan oluşuyor ama bunu onlar kabullenmediği için son zamanlarda "bakın biz çok olgunuz" gibi hareketlerde bulunuyorlar.Gülerken falan kendilerini sıkıyorlar.Çok kasıyorlar.O yüzden de gerçekten izlerken güldüğümü söylemiştim ve bunu yayınladılar.Hiçbir zaman yayınlamadılar diye bir konuşmam olmadı.
CD:Peki Hepsi dışında beğendiğiniz yada takip ettiğiniz grup yada gruplar var mı?
S:4 yüz,Manga,MFÖ gibi grupları beğeniyorum.Ama takip ettiğim bir gup yok.
CD:Peki takip ettiğiniz sanatçılar var mı?
S:Sibel Can'ı çok dinliyorum bu aralar.Birde Kenan Doğulu'nun gerçekten güzel işler çıkardığını düşünüyorum.
CD:Peki hiçbir sanatçıya 'benim kadar olamaz' dediğiniz oldu mu?
S:Hayır.
CD:Albüm satışlarınız baya yüksek oldu.Bekliyor muydunuz?
S:Aslında bir anlık korkum vardı.Ya hiç alan olmazsa diye.Ama sonuçları görünce fazlasıyla şaşırdım.
CD:Albümünüzün ilk klibini hangi şakıya çekmeyi düşünüyorsunuz?
S:Nerede şarkısına çekmek istiyorum aslında.
CD:Peki albümde birden fazla klip olacak mı?
S:İstiyorum ama henüz karar verilmiş değil.
CD:Peki çekecek olursanız,hangi parçayı seçerdiniz?
S:Belki "Gel" olabilir.Yada "Sessiz sakin" olabilir.
CD:Çok kararsız mısınız bu konularda?
S:Evet hangisi daha iyi olur diye düşünüyorum hep.
CD:Peki ilk klibiniz içinde böyle kararsız kaldınız mı?
S:Biraz.Karar verirken biraz düşündüm.Hemen "Nerede" olmalı dedim ama sonra biraz daha düşündüm.Bu iyi bir fikir mi? diye.Ama sonra karar vermek zorunda olduğum için fazla düşünmeden hemen "Nerede" yi onayladım.
CD:Galiba bu parçanın sizde önemli bir yeri var.Varsa biraz açıklar mısınız?
S:Aslında pek özel demeyelim ama sevdiğim bir parça oldu.Bana uyduğunu düşünüyorum.Her bölümü değil ama bazı yerleri gerçekten beni anlatıyor sanki.
CD:Gerçekten güzel bir çalışma olmuş.Röportajınız için teşekkürler.
S:Ben teşekkür ederim.